fenntartható elme

A Gyerek Múzeum a játékok lenyűgöző történetét jeleníti meg. Biztosítja a szórakoztató oktatást, ami megtanítja a gyerekeket a természet, a társadalom és a környezet együttesére.

Ez egy együttműködés a Plan csoporttal, a „Plan Love erdő programban” minden évben.

Ez a projekt lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy különböző aktív programokon vegyenek részt az iskolai szünetekben.

Az alapítvány tartalmaz egy nyilvános könyvtárat a parkban, egy remetelakot és egy magazint, ami kiemeli a természetes és egészséges életmódot.

A gyermekeknek szükségük van olyan játékokra, amik megtanítják őket alkalmazkodni.

Számos tevékenység van, ami növeli a boldogságot és ezáltal nő a termelékenység. Ilyen a kooperatív üzlet. A dolgozók piaci ár alatt tudnak termékeket vásárolni, amire kamat mentes hitelt kapnak a vállalattól, amit később vonnak a fizetésekből.

PlanToys és a Montessori oktatás

A PlanToys több játéka bekerült abba a japán könyvbe, amit Kimitoshi Matsuura a Japán Montessori Kutató Intézet vezető tanárképzője és Matsuura Gakuen, a Montessori Iskola igazgatója készített a Montessori oktatásról.

Wonky gyümölcs és zöldség szett

Tavaly novemberben készült egy felmérés, hogy azok a nagyvállalatok, amiket a világ minden táján úgy ismernek, mint fa játékokat gyártó cég, a termék palettájának ténylegesen hány százaléka készül fából.

PlanToys a reykjaviki műanyag mentes szeptemberen

Szeptember 1-én a Reykjavik Városházán a műanyag mentes Szeptember megnyitójára került sor.

Miben más a PlanToys a többi fajátékgyártó cégnél

Tavaly novemberben készült egy felmérés, hogy azok a nagyvállalatok, amiket a világ minden táján úgy ismernek, mint fa játékokat gyártó cég, a termék palettájának ténylegesen hány százaléka készül fából.

És mi is a PlanToys?

És mi is a PlanToys®? A PlanToys® egy játékgyártó cég, ami a középpontjába a gyermekeket és a gyermekek jövőjét helyezte. A játékai designosak, ráadásul Red-dot Design díjat nyert több játékuk is. Természetes alapanyagokból készülnek, de még a ragasztó és a festék is....

PlanToys a környezet tudatosság csúcsa!

Amikor megveszünk egy gyermekjátékot, arra figyelünk, hogy ne tartalmazzon káros anyagot, lehetőleg természetes alapanyagból készüljön, de vajon arra is figyelünk, hogy annak a terméknek az előállítása mekkora környezet pusztítással vagy szennyezéssel jár? Persze...