fenntartható gyártás

Minden PlanToys® termék meghaladja a nemzetközi biztonsági előírásokat, beleértve az ASTM (USA) és az EN71 (Európa) előírásait.

Az ISO 9001 tanúsítvány elérésével biztosított, hogy a termékek kiváló minőségűek és világszínvonalúak és magas szolgáltatási színvonal. Az ISO 14001 tanúsítvány környezetvédelmi menedzsment tanúsítvány.

OHSAS 18001 és SA 8000 tanúsítvány által biztosított a biztonságos és egészséges munkakörnyezet a dolgozóinknak az irodákban és a gyárban.

A PlanToys® egy környezet barát és fenntartható vállalat. Több, mint 9.000 fát ültet, ami 2.700.000 kg szén-dioxidot segít elnyelni, megkötni.

A gyártásból megmaradt többlet fadarabok szintén felhasználásra kerülnek a biomassza generátorba, ami biztosítja az egész gyár és a PlanToys® gyár körüli falvak villamos energia ellátását.

A Gyermek Múzeum világítását és energia felhasználását napelemek biztosítják. Ez a fajta energia segít csökkenteni a hagyományos villamos-energia felhasználást és a hulladék termelést.

PlanToys és a Montessori oktatás

A PlanToys több játéka bekerült abba a japán könyvbe, amit Kimitoshi Matsuura a Japán Montessori Kutató Intézet vezető tanárképzője és Matsuura Gakuen, a Montessori Iskola igazgatója készített a Montessori oktatásról.

Wonky gyümölcs és zöldség szett

Tavaly novemberben készült egy felmérés, hogy azok a nagyvállalatok, amiket a világ minden táján úgy ismernek, mint fa játékokat gyártó cég, a termék palettájának ténylegesen hány százaléka készül fából.

PlanToys a reykjaviki műanyag mentes szeptemberen

Szeptember 1-én a Reykjavik Városházán a műanyag mentes Szeptember megnyitójára került sor.

Miben más a PlanToys a többi fajátékgyártó cégnél

Tavaly novemberben készült egy felmérés, hogy azok a nagyvállalatok, amiket a világ minden táján úgy ismernek, mint fa játékokat gyártó cég, a termék palettájának ténylegesen hány százaléka készül fából.

És mi is a PlanToys?

És mi is a PlanToys®? A PlanToys® egy játékgyártó cég, ami a középpontjába a gyermekeket és a gyermekek jövőjét helyezte. A játékai designosak, ráadásul Red-dot Design díjat nyert több játékuk is. Természetes alapanyagokból készülnek, de még a ragasztó és a festék is....

PlanToys a környezet tudatosság csúcsa!

Amikor megveszünk egy gyermekjátékot, arra figyelünk, hogy ne tartalmazzon káros anyagot, lehetőleg természetes alapanyagból készüljön, de vajon arra is figyelünk, hogy annak a terméknek az előállítása mekkora környezet pusztítással vagy szennyezéssel jár? Persze...