Mi az a PLANTOYS és miért növény?

Miért kezdtük?

Szerelem első látásra. Ez igaz a Plantoys termékeire.
És hogy miért szerettünk bele?
Mert minden egyesül benne, ami fontos számunkra. Ki ne szeretné, ha a gyermeke esztétikus, ötletes és tökéletesen játékokkal játszana. Meg persze fejlessze is, na persze ne csak a vizuális készségét, hanem a finom motorikát, meg a szem kéz koordinációt, na meg a képzelőerőt, de legyen strapabíró és designos is. Ja és az anyaga! Hát, ha lehet legyen természetes, mindenféle mesterséges és mérgező anyagok nélkül.

Na ezért, mert a Plantoys ezt mind tudja és még egy plusz, ám annál fontosabb dologgal kiegészítette. A környezet tudatos gyártással.

MIT TUD?

A teljes gyártási folyamat úgy lett megtervezve az első kapavágástól az utolsó dobozba helyezem a terméket mozzanatig, hogy a legkevésbé szennyezze a környezetet. A fa játékok jók, de fákat kell kivágni és a gyökereket, mert nem tudják jól hasznosítani általában a földben hagyják.
A Plantoys nem így tesz, minden kivágott fát újra pótol rögtön és a gyökeret is hasznosítja. A gyártás során termelt hőt újra visszaforgatják és minimálisra csökkentették a szénmonoxid kibocsájtást. Hát ezért imádjuk. 

Az már csak hab a tortán, hogy a neve egyben utal a minden mozzanatra kiterjedő precíz tervezésre (plan=terv) és a környezet tudatosságra (Plant=növény).

Szóval környezet tudatos szülők előre: Itt vannak a Plantoys termékek.

Csapat

Magyarósi Hunor

Magyarósi Hunor

design/marketing

Kövesi Andrea

Kövesi Andrea

ügyvezető

Itt érhetsz el minket

Mobil

+36 20 477 46 40

Email cím

info@plantoys.hu

Címünk

1018 Budapest, Ménesi út 49.

1 + 15 =